Herinneringsboek

Op 23 juli 2015 op hun vakantie in Tsjechië zijn mijn tante Judith Smeenk en oom Marco van der Zande door een tragisch ongeval om het leven gekomen. Ter nagedachtenis heb ik een boek gemaakt om de verschillende media van en over Judith en Marco te verzamelen in één tastbare vorm. Zo bevat het boek toespraken tijdens de uitvaart, liederen die toen zijn afgespeeld, foto’s van Judith en Marco (vroeger en nu), foto’s van de herdenkingsstoet door Sonsbeekpark, ingezonden brieven en kaarten van naasten, et cetera. Door de ontroerende en dankbare reacties die ik heb gekregen op het boek, heb ik besloten om dit filmpje te posten. Ik wil namelijk anderen, die een dierbare onverwachts of na een lang ziekbed hebben verloren, ook de mogelijkheid bieden tot een herinneringsboek. Een boek, die je er even bij kunt pakken als je ze mist, waar alles verzameld is op één plek, zonder te hoeven wisselen tussen telefoon/computer/fotoboeken/kaarten/et cetera.

Lieve Judith, als ik dans, dan weet ik dat jij ergens, waar dan ook, vast met me mee danst, zoals alleen jij dat kan.

Een reactie op “Herinneringsboek

  1. Ik wil mensen die een dierbare onverwachts of na een lang ziekbed hebben verloren, de mogelijkheid bieden tot een herinneringsboek. Een boek, die je er even bij kunt pakken als je ze mist, waar alles verzameld is op één plek, zonder te hoeven wisselen tussen telefoon/computer/fotoboeken/kaarten/et cetera.

    Wat krijgt u?

    Hardcover met matlaminaat omslag boek op A4 formaat in full color. Het bedrag per boek verschilt per cliënt. Het bedrag is namelijk gebaseerd op: het aantal boeken en het aantal pagina’s. Een hardcover full-color A4 boek kan al starten bij een bedrag vanaf €25.35.

    Maak vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s